Cat de importanta e atittudinea


Tu, ai o idee de impartasit cu noi?

Nu mă refer neaparat la atitudinea de la locul de munca sau hai sa ma cert sa imi ating scopul. Ma refer la ideea de a te descurta, de a cauta soluții și de a nu te da bătut.

Ideea e în felul următor: foarte multă lume se plânge că nu are bani sau că e plin de datorii. Dar nu îi vezi muncind. Iar dacă au datorii, stau pe un teanc de lucruri inutile. Când îi întrebi de ce nu le vând sar cât colo că cine o să le cumpere.

Culmea, se găsesc cumpărători.

Chiar zilele trecute am vândut niște lucruri, am făcut bănuți frumoși și am mai împins căruța. Mi-am comandat cărți deși poate acum aveam nevoie de bani pentru altceva, dar mi-am spus să profit de ofertă.

Banii vin și pleacă și pot să îi pun înapoi din următorul salar. Deci, de ce nu ?

Știu oameni care preferă să dea bani mulți pentru lucruri cu care să impresioneze dar nu înțeleg de ce. Poate îmi stă bine cu haine mai puțin scumpe poate îmi tihneste mai bine un cartof prăjit decât nu știu ce fructe de mare și da, am încercat fructe de mare.

Deci, din punctul meu de vedere, atitudinea contează în sensul că dacă vrei să faci ceva pentru tine o faci, dacă vrei să îți cumperi ceva pentru tine o faci fără să încerci să impresionezi.

Category: Sa aflam!