A comanda carti de pe net versus librariile ”in carne și oase”


Tu, ai o idee de impartasit cu noi?

Azi, când am început să scriu articolul, pe un anumit site, era o promotie la carti . Nu m-am putut abține și am comandat și eu, deși teancul de cărți de citit e destul de măricel .

Dar mi-am spus să profit să cumpăr cât am banuți și să profit de ofertă. Ideea mea și de ce am început să scriu e că am văzut o dezbatere pe tema a comanda de pe net versus a merge în librării, iar o tânără doamnă susținea că daca comandăm doar pe net de fiecare ofertă pe care o vedem librăriile din viața cotideană ar dispărea.

Sincer, nu sunt de acord.

Personal merg în librării destul de des mai ales când am de cumpărat un cadou. În momentul în care comanzi de pe net, pachetul nu o sa îți ajungă în aceeași zi sau a doua zi. Iar dacă trebuie sa mergi ad hoc la o zi de naștere și vrei sa procuri o carte evident că mergi la o librărie.

La fel și când am nevoie urgentă de o carte pentru facultate merg la librării sau o lege mai nouă. Prietenul, doctorand la istorie, la fel. Mai întâi verifică în librării noutățile care i-ar fi de ajutor. Deci, de unde frica aceasta că ar dispărea librăriile „ în carne și oase ” cum îmi place să le numesc.

Mi se pare normal să comanzi de pe net când sunt oferte bune dar, sunt situații când nu ai ce face și mergi în librării. Deci, din nou, de unde aceasta frică ?

 

Category: Din lume