Concursurile și promoțiile – pro și contra


Tu, ai o idee de impartasit cu noi?

Mi-am început săptămâna cum nu se poate mai bine : mi-a venit un film de la o promotie la care participasem . Nu e primul ce l-am primit în cadrul aceleiași promoții și m-am gândit să împărtășsesc cu voi câteva idei și cânduri cu privire la concursuri și promoții .

Ca mulți alții am fost crescută cu ideea că foarte multe concursuri sunt măsluite și că degeaba particip că tot nu o să câștig . Până într-o zi când am început să particip la concursuri cu integrame și să câștig . Nu mai țin minte în ce consta premiul însă marele dezavantaj la revista la care participasem a fost că publica și adresele de corespondență a câștigătorilor .

M-am trezit și cu probleme din această cauză, poate am să revin cu o postare în privința asta , și în plus nu mi se pare normal să publici adresele fiind din punctul meu de vedere date cu caracter personal . La câțiva ani după am câștigat o haină de blugi la o revistă pentru adolescenți, pentru ca de câteva luni încoace să particip la tot felul de promoții gen cumperi 2 poți primi un film . Sau faci așa poti primi așa.

La început am fost reticentă . Mă gândeam cum poate o firmă din străinătate să îmi trimită un film spre exemplu. Și uite că s-a întâmplat . Au trimis și continua să trimita cum tot am participat la promoții. Deci e posibil.

Sfatul meu e să participați. Bineînțeles cu atenție dar participați. Nu se știe niciodată ce se poate câștiga.

Category: Din lume