Cum functioneaza?

pebune.net iti ofera o modalitate de a castiga bani online.

Pe scurt:

  • Iti faci cont (trebuie sa ai 18 ani impliniti);
  • Postezi articole pe site;
  • Primesti puncte bonus pentru vizualizarile postarilor (o vizualizare minim 0.1 bani);
  • Primesti bonusuri;
  • Acumulezi 100RON si poti transforma punctele bonus intr-un comision de maketing (bani reali);
  • Scoti banii direct in contul tau bancar (la prima retragere primesti 50RON bonus)

Detaliat:

Platforma pebune.net este un site web ce ofera posibilitatea utilizatorilor inregistrati sa posteze gratuit continut media si text. pebune.net isi rezerva dreptul de a afisa campanii de marketing pe orice pagina din website. pebune.net ofera puncte bonus utilizatorilor inregistrati cu posibilitatea de transformare in comisioane de marketing.

Varsta minima a utilizatorilor inregistrati este de 18 ani, ei trebuie sa respecte termenii si conditiile site-ului si sa acumuleze puncte bonus in valoare de minim 100RON, astfel pot beneficia de comisioanele de marketing. Punctele bonus vor fi afisate sub forma unor bani in cont.

Banii din contul tau reprezinta puncte bonus stranse din vizualizari si puncte bonus oferite din partea pebune.net. Punctele bonus pot fi transformate in comisioane de marketing (bani reali) dupa ce ai acumulat minim 100RON (in contul tau). Punctele bonus sunt afisate in echivalentul lor in lei (bani si RON). 1 bani reprezinta 0.01 RON (100bani = 1RON).

pebune.net ofera punctele bonus direct in echivalentul lor real. Punctele sunt oferite pentru vizualizari stranse per articol (o vizualizare este egala cu minim 0.1 bani), cat si din partea pebune.net ca rasplata pentru trecerea la un nivel superior, cel mai bun articol din saptamana, cel mai bun articol din luna, cel mai bun articol din an, ziua ta de nastere (o rasplata este egala cu minim 1 RON).

Poti incasa zilnic banii castigati din bonusurile pebune.net. Asigura-te ca ai strans puncte bonus cel putin 100 RON, mergi pe pagina ‘Profilul meu’ din platforma si trimite-ne o solicitare de plata valida (un buton de retragere a banilor va aparea automat dupa ce suma punctelor bonus este egala sau mai mare de 100RON). Plata comisioanelor se face in termen de 3-5 zile lucratoare. In pagina ‘Contul meu’ poti vedea exact cati bani ai castigat. Comisioanele de retragere sunt 0. Daca esti la prima plata, primesti un bonus de 50 RON din partea pebune.net.

Daca esti persoana fizica, la prima plata incheiem un contract de comision pe baza caruia primesti banii. Pentru a intra in posesia sumei respective intri in platforma, completezi un profil de plata, se genereaza automat un contract pe care il semnezi si il urci din nou in platforma impreuna cu declaratia pe propria raspundere. Pentru taxele catre stat, ai datoria de a plati impozitul de 16% din valoarea comisioanelor, sau poti alege sa il platim noi, dar iti vom scadea impozitul de 16% din valoarea comisioanelor. Daca esti persoana juridica, esti platit pe baza unei facturi, dupa ce incheiem contractul.


Inregistreaza-te acum