Cum am şi eu câteva zile de concediu am zis să profit să scriu şi eu mai mult . Şi mă gândeam să încep cu ideea de ce să judecăm. Bine teoretic nu am un răspuns dar să vă povestesc ce m-a determinat să încep acest articol.

I-am făcut o vizită unei foste colege de facultate şi s-a întâmplat să fie la ea o altă colegă . Nu m-a deranjat mai ales că nu aveam cine ştie ce de împărţit cu fata , cât că la un moment dat îmi spusese gazda că fetei i se părea ciudat că aveam o carte la mine indiferent unde mergeam . Oarecum m-a deranjat în sensul că merg pe ideea ai ceva cu mine spune-mi în faţă dar hai să fim sinceri toţi bârfo, sau schimbăm informaţii şi avem şi dreptul la o opinie . Eh azi fata în cauză a început din nou să îşi dea cu părerea dar în stilul acela eu ştiu mai bine. Plus dacă discutam de facultate sau muncă se uita lung la mine gen oare cum ai reuşit să faci rost de locul acela de muncă vreau şi eu sau ce-ti veni sa faci licenta pe tema aia e scârboasă . Din nou da ok ai dreptul la opinie dar chiar trebuie să faci fete fete ?

Bine recunosc mi-a luat ceva vreme să ajung la concluzia că fiercare are dreptul la opinie şi să nu mă las neapărat afectată de ceea ce spun alţii despre mine dar oare cei care judecă nu s-au gândit măcar o clipă la cei mai slabi de îngeri care poate ar suferi dacă afla cu voce tare gândurile de judecată ? Sau oare sunteţi de părere că un copil în plină dezvolzare nu ar fi afectat de comentariile răutăcioase ?

Nu zic comentariile sunt în adn-ul nostru dar oare ăl de sus nu ne-a creat diferiti tocmai pentru a ne cunoaşte mai bine ?

Category: Sa aflam!