Idei De Cadouri De Craciun Cand Bugetu-i Zero


Tu, ai o idee de impartasit cu noi?

Mai sunt cateva zile pana la Craciun si multi nu au pregatit inca cadourile pentru cei dragi. Din lipsa de timp, de idei sau de buget. Sigur mai sunt si alte motive, dar acestea sunt cele mai intalnite. Cand Craciunul bate la usa, timp si idei sigur gasim pentru a bucura sufletele celor dragi, dar cand buget nu-i, pai nu-i.

Si atunci, trebuie sa gasim o cale ieftina de a-i bucura pe cei dragi. Si cum avem multe persoane dragi, contul bancar ar aprecia enorm daca creativitatea noastra ar intra in actiune. Si mai repede, caci Craciunul e pe vine! 🙂

Asadar, mai jos regasiti cateva idei de cadouri pentru familie, iubit/a si prieteni. Si da, chiar nu vei investi multe resurse financiare! Doar timp. Si dragoste. Si rabdare. Iata-le:

  • Scrisori. Obisnuim sa uram celor dragi “Sarbatori Fericite!” prin intermediul Facebook-ului sau al Whatsapp-ului sau printr-un mesaj care, de regula, este trimis tuturor celor din agenda. Intr-adevar, este o modalitate rapida de trimitere a urarilor, dar si nepersonalizata. Mai mult decat atat, mesajele pot fi pierdute usor. Anul acesta, surprinde-i pe cei dragi cu o scrisoare! Anul acesta, in loc sa trimiti mesaje pe Facebook, ureaza-le sarbatori fericite printr-o scrisoare. Este un cadou ieftin, personalizat si poate fi un cadou pentru toti cei dragi. Imagineaza-ti surprinderea si bucuria celor care vor primi scrisoarea de Craciun! Asa ca, spor la scris si multa inspiratie! 🙂

p1

  • Daca te pricepi bine sa faci ceva anume, atunci acela sa fie cadoul tau pentru cei dragi! Stii ca mamei tale nu ii place sa spele vasele? Atunci ofera-te sa speli vasele 2 saptamani! Ar fi cel mai frumos cadou pentru ea. 🙂 Te descurci sa ai grija de copii? Spune acest lucru rudelor tale si stabiliti impreuna o zi in care sa ai grija de copilul lor. Sigur au nevoie de o zi doar pentru ei, iar tu vei scapa ieftin cu acest cadou.
  • Daca bunicii tale ii place sa croseteze, atunci cumpara-i niste material. Daca nu obisnuieste sa croseteze, cumpara-i oricum, caci se va apuca indata sa invete. Nu te costa mult acest cadou si, cu siguranta, tie iti va face primul fular. 🙂
  • Pentru matusi si unchi, poti gati fursecuri. Cel mai probabil, vei gasi prin bucataria mamei tale ingredientele necesare, iar rudele tale se vor bucura de talentul tau in bucatarie.

p2

  • Album foto pentru prieteni sau pentru familie. Daca ai multe amintiri cu ei, pune-le pe toate intr-un album foto. Este un cadou de suflet si de pastrat. Peste ani, va veti uita cu drag la fotografii si va veti aminti de acele momente frumoase.
  • Calendar personalizat. O idee de cadou pentru familie, fara sa cheltuiesti o avere, este sa faci un calendar in care sa incluzi datele de nastere ale membrilor familiei si datele importante din an. Nimeni nu va mai uita ca este ziua ta. Va fi un cadou util, nu-i asa?
  • Playlist personalizat pentru partener/a sau prieteni. Pune pe CD melodiile care te leaga de persoana respectiva si sigur va fi playlistul preferat al lor.

Nu trebuie sa cumperi cadouri scumpe pentru a le arata celor dragi cat ii iubesti. Nu despre asta este Craciunul! Cadourile de Craciun nu trebuie sa demonstreze cati bani castigi, ci cat de mult cunosti acele persoane si ce inseamna pentru tine. Un cadou ieftin, dar semnificativ va cantari mai mult decat un cadou scump, dar care nu spune nimic. Sau asa ar trebui sa functioneze lucrurile, nu ? 🙂

Voi ce cadouri oferiti de Craciun celor dragi?

Category: Sa aflam!