De atatea ori am vrut să încep să scriu acest articolas de nu mai stiu daca am făcut-o sau nu . De i-am dat drumul vă rog să mă iertați de nu hai sa dezbatem .

Lucrurile stau în felul următor : m-am săturat de oamenii care sunt duplicitari și care se schimbă de la o zi la alta . Ok poate nu de la o zi la alta dar cred ca v-ati prins ca ma calca pe bataturi oamenii cu două fețe .

V-am mai povestit eu de relația dintre sefa si o fosta colega de munca și de când am scris ultima oara luasem hotărârea să nu mai povestesc cu fosta colegă să nu ma încarc cu energii negative . Eh zilele trecute îmi calc pe inimă să o sun sa cer o informatie și inevitabil discuția a ajuns și la muncă . Ce m-a socat a fost că din omul care ataca biroul și șefa a ajuns să spună că vai casa ei e aici că sufletul ei e aici . Trebuie să recunosc ca am rămas trăznită pe ideea că măi tătică înainte nu știai cum  să mai ataci și acum te-ai schimbat cu 180 de grade . La fel și maicăsa. Mă întâlnesc cu dânsa să îi împrumut niște cărți și din omul care o făcea pe șefă viperă îmi tot spunea că nu vrea să îmi creeze probleme , că ficăsa de știa că e atât de rău aici nu mă recomanda . Am rămas trăznită în contextul în care ambele în luna ianuarie le făceau vipere și pe șefă și pe noua colegă de muncă și culmea la înmormântarea tatălui meu .

Dacă tot și-au schimbat atitudinea puteau să o facă mai voalat și să nu fie așa bătător la ochi . Sau nu vi se pare bător la ochi ?

Voi ce părere aveți de oamenii de genul  ( pe care eu îi numesc cu două fețe ) ?

Category: Din lume