Seminariile de dezvoltare personala


Tu, ai o idee de impartasit cu noi?

Din pacate, trăim într-o societate care în momentul în care aude de dezvoltare personală sare cât colo și judecă fără să știe cu ce se mănâncă (bine, aceeași situație e și cu mersul la psiholog dar asta e o altă mâncare de pește).

Am avut ocazia să particip la câteva seminarii de genul și da-mi voie să iti spun câte ceva din ce am învățat acolo.

În primul rând, am învățat să interacționez cu oamenii. Înainte îmi era frică să vorbesc pentru că vezi doamne lumea mă judeca. Dar să fim sinceri o să fim judecați indiferent ce facem.

Mi-am făcut prieteni noi chit că nu mai ținem legătura, am devenit mai organizată chit că poate și înainte eram .

Am învățat să investesc în mine și în visele mele fiind sigură că sunt visele mele. Vorba trainarului cu care am participat la seminariile in discuție părinții lui îl vedeau mare dansator și de mic l-au dus la dansuri populare.

Poate nu era talentat dar ai lui l-au dus la dansuri populare. A pierdut 15 ani fără să dezvolte cine știe ce talent în ale dansului doar pentru că părinții lui îl visau dansator .

Mi-a plăcut foarte mult și delimitarea pe care tipul a făcut-o între ceea ce faci pentru tine și ceea ce faci pentru afacerea ta. Spunea că avusese la un moment dat un client să ii spunem ce se plângea că vezi doamne afacerea îi mergea car mar.

În momentul în care l-a întrebat daca si ce a facut intr-o anumita zi pentru afacera lui omul s-a fastacit. Ba mersese la sala, ba a avut ceva intalniri dar nimic concret pentru afacere. Deci oare de ce nu ii mergea afacerea?

Oricum ideea mea e ok mergeți la terapii reiki sau la psiholog sau la ce doriti voi, dar dati o sansa si dezvoltarii personale. Nu se stie niciodata ce puteti descoperi.

Si mai important ca orice: lasati lumea sa vorbeasca

Category: Recomandat