După cum bine știți, taicămeo a decedat la începutul anului. Ne-a fost greu și o să ne fie mai ales că trebuie să deschidem succesiunea dar cu toate acestea. am reușit să menținem un anumit standard de viață.

Mâncăm ce ne place, mergem la filme , am putut să iau cadouri de zile de naștere la prietenul meu sau la cunoștințe fără prea mari sacrificii. Poate avem mai multă grijă cum cheltuim în sensul că nu cumpăram de mâncare ce nu ne place, cadouri luam chestii utile , lucrurile de îmbrăcăminte sau hârtia igienică hai să fim sinceri hârtia igienică e un drept fundamental al omului.

Deci, cu puțină atenție se poate. Și mă gândeam cu ocazia asta la următorul aspect: cei care dau mult mai puțin pe mâncare și lucruri necesare și de o mult mai proastă calitate sunt obișnuiți cu acel standard de viața?

Sau chiar atât dau pe ei? Vorba unui trainer ce se ocupă și cu dezvoltarea personală în momentul în care mergi la restaurant primul lucru la care te uiți e prețul. Poate ai mânca ceva mai scump dar ești educat să te uiți la preț, deși cuvântul educat e mult prea mult spus. În momentul în care te uiți la preț aparent atât valorezei tu ca om.

Voi ce părere aveți? Sau vi s-a întâmplat să comandați ceva doar pentru că era mai ieftin?

Category: Din lume