Termeni si conditii

Copyright.

Dreptul de copyright pentru continutul postat de utilizatorii inregistrati (media sau text) este detinut de utilizatorii inregistrati ai website-ului, in rest pentru toate informatiile existente pe acest site, dreptul e copyright este detinut de pebune.net.

Materialele de pe acest site nu se pot fi reproduse fara acordul exprimat de catre autor. Daca autorul este reprezentat printr-un utilizator este necesar si un acord exprimat de catre pebune.net.

Distrugerea continutului sau a securitatii, ori discretatrea sau hartuirea platformei pebune.net sau a utilizatorilor site-ului este strict interzisa.

pebune.net nu isi asuma nici-o raspundere privind continul postat de utilizatorii inregistrati. Utilizatorilor inregistrati le este strict interzisa postarea unor materiale ce nu le apartin sau sunt postate pe alte website-uri. Articolele pot fi rescrise dar sa nu fie identice cu alte articole postate pe alte site-uri.

Confidentialitate.

pebune.net isi asuma obligatia pentru a proteja informatiile utiizatorilor. Se vor aplica toate masurile de securitate tehnica si organizatorica pentru protejarea datelor asupra carora detine control impotriva situatiilor de: manipulare intentionata sau accidentala pierdere sau distrugere.

Ce reprezinta platforma pebune.net?

Platforma pebune.net este un site web ce ofera posibilitatea utilizatorilor inregistrati sa posteze gratuit continut media si text. pebune.net isi rezerva dreptul de a afisa campanii de marketing pe orice pagina din website. pebune.net ofera puncta bonus utilizatorilor inregistrati cu posibilitatea de transformare in comisioane de marketing.

Ce conditii trebuiesc sa indeplineasc utilizatorii inregistrati pentru a obtine comisioane de marketing?

Varsta minima a utilizatorilor inregistrati este de 18 ani, ei trebuie sa respecte termenii si conditiile site-ului si sa acumuleze puncta bonus in valoare de minim 100RON, astfel pot beneficia de comisioanele de marketing. Punctele bonus vor fi afisate sub forma unor bani in cont.

Ce reprezinta banii din contul meu?

Banii din contul tau reprezinta puncte bonus stranse din vizualizari si puncte bonus oferite din partea pebune.net. Punctele bonus pot fi transformate in comisioane de marketing (bani reali) dupa ce ai acumulat minim 100RON (in contul tau). Punctele bonus sunt afisate in echivalentul lor in lei (bani si RON). 1 bani reprezinta 0.01 RON (100bani  = 1RON).

Cum pot strange puncte in contul meu?

pebune.net ofera punctele bonus direct in echivalentul lor real. Punctele sunt oferite pentru vizualizari stranse per articol (o vizualizare este egala cu minim 0.1 bani), cat si din partea pebune.net ca rasplata pentru trecerea la un nivel superior, cel mai bun articol din saptamana, cel mai bun articol din luna, cel mai bun articol din an, ziua ta de nastere (o rasplata este agala cu minim 1 RON).

Cand pot transforma punctele bonus in comisioane de marketing si cand pot scoate banii?

Poti incasa zilnic banii castigati din bonusurile pebune.net. Asigura-te ca ai strans puncte bonus cel putin 100 RON, mergi pe pagina ‘Profilul meu’ din platforma si trimite-ne o solicitare de plata valida (un buton de retragere a banilor va aparea automat dupa ce suma punctelor bonus este egala sau mai mare de 100RON). Plata comisioanelor se face in termen de 3-5 zile lucratoare. In pagina ‘Contul meu’ poti vedea exact cati bani ai castigat. Comisioanele de retragere sunt 0. Daca esti la prima plata, primesti un bonus de 50 RON din partea pebune.net.

Cum se face plata?

Daca esti persoana fizica, la prima plata incheiem un contract de comision pe baza caruia primesti banii. Pentru a intra in posesia sumei respective intrii in platforma, completezi un profil de plata, se genereaza automat un contract pe care il semnezi si il urci din nou in platforma impreuna cu declaratia pe propria raspundere. Pentru taxele catre stat, ai datoria de a plati impozitul de 16% din valoarea comisioanelor, sau poti alege sa il platim noi, dar iti vom scadea impozitul de 16% din valoarea comisioanelor. Daca esti persoana juridica, esti platit pe baza unei facturi, dupa ce incheiem contractul.

Modificari ale termenilor si conditiilor.

Modificari ale termenilor si conitiilor ce vor aparea pe parcurs vor fi publicate in aceasta pagina web fara a va informa anterior. „Termenii & Conditii” constituie, in intregime, un acord incheiat intre dumneavoastra si platforma pebune.net in privita utilizarii site-ului pebune.net. pebune.net isi rezerva dreptul de a revizui si aduce la zi aceste reguli in orice moment, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor.